Commercieel Administratief Medewerk(st)er (20 – 24 uur)

Door de verbreding van ons assortiment en onze groeiambities formeren we een toegewijd team om onze supply chain en logistiek profesioneel te benaderen. Om dit mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een:

Commercieel Administratief Medewerk(st)er

(20 – 24 uur)

Functieomschrijving

Jij bent een belangrijke schakel binnen de commerciële afdeling, bestaande uit verkoop en inkoop. Je verzorgt de administratieve afwikkeling van orders en zorgt dat de juiste beschikbaarheid van producten in het ERP-Systeem verwerkt zijn.

Jouw uitdaging

  • Je verzorgt het gehele orderproces. Verwerkt orders in het ERP-systeem en verzorgt de facturatie.
  • Je hebt contact met het magazijn omtrent uitleveringen en schakelt met logistieke partners; je regelt het transport.
  • Je verwerkt informatieaanvragen, e-mail e.d.
  • Je hebt contact met onze leveranciers omtrent over beschikbaarheid en levertijden en zorgt voor de verwerking van gegevens in het ERP-systeem.

Jouw profiel

  • Je werkt zelfstandig maar bent ook een echte team player
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt MBO werk- en/of denkniveau
  • Je werkt nauwkeurig, oplossingsgericht en wilt het verschil maken
  • Energiek, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig zijn stuk voor stuk eigenschappen die jou tot een succesvolle medewerker maken

Wat bieden we?

Een baan bij een ambitieus, internationaal georiënteerd familiebedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een groep hardwerkende collega’s die samenwerken in een informele omgeving. Een goede balans tussen werk en privé wordt gewaardeerd en gestimuleerd. De uren kunnen in onderling overleg vastgesteld worden.

Interesse? Ben jij enthousiast geworden én denk je dat je de geschikte persoon bent voor deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie via bnauta@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta - Engelsman, 036 5471080.

Over DESQ

Bij DESQ ontwikkelen we onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich prettig voelen met en op hun werk. Door het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het mooie design. We zijn dynamisch, creatief en doen alles net even anders en beter!

DESQ is een internationaal georiënteerd familiebedrijf, opgericht in 1987.  DESQ-producten worden in meer dan 22 landen in Europa verkocht.

Productontwikkeling, design, verkoop, logistiek, marketing en customer service gebeurt allemaal vanuit Zeewolde.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / www.desq.euAcquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2024 · Desq B.V.