Marketplace Manager EU (32 – 40 uur)

Online op de juiste manier actief zijn is cruciaal in de verdere ontwikkeling van het DESQ merk. Daarom formeert DESQ een toegewijd e-commerce team om online en marktplaatsen professioneel te benaderen. Op dit moment zijn we goed op weg en gepositioneerd voor deze uitdaging. Maar we willen verder! Om onze groei op platforms als BOL en AMAZON mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een:

Marketplace Manager EU (32 - 40 uur)

Functieomschrijving

Als junior marketplace manager EU stimuleer je de groei van het platform door alle gebieden te verbeteren: meest sympathieke en klikbare content, growth hacking, SEO, PPC-campagnes, efficiënte operaties, zorgen voor klanttevredenheid en reacties, enz.

Een ideale start van je carrière om samen met een gemotiveerd team te leren over de fundamenten van online marketing. Je werkt in nauwe relatie met je teamgenoten binnen het e-commerce team en ook buiten het team.

Jouw uitdaging

 • Je hebt de verantwoordelijkheid voor de end-to-end activiteiten en het dagelijkse account management van de Amazon en BOL seller account in Europa.
 • Monitoren, analyseren en rapporteren over marktplaats sell-throughs en KPI's, bijvoorbeeld CTR, CVR, ACOS.
 • Behoud correcte, concurrerende product content door trefwoordonderzoek te doen en zorg voor listing exporsure.
 • Coördineren marketingactiviteiten, waaronder prijsoptimalisatie, contentlokalisatie, sociale mediacampagnes en andere promotiemogelijkheden.

Afstemmen met collega’s om de content, voorraad, prijs, communicatie/promotie en bestelprocesstroom op de marktplaatsen te optimaliseren.

Jouw profiel

 • Je werkt zelfstandig maar bent ook een echte team player
 • Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt HBO werk en/of denkniveau Geen HBO maar wel de ambitie? Verras ons!
 • Commerciële en resultaatgerichtheid
 • Digitale passie en ervaring
 • Marketplace ervaring is een plus
 • CRO, CTR, PPC, SEO, SEA ervaring is plus

Digital shopper mindset

Wat bieden we?

Een baan bij een ambitieus, internationaal georiënteerd familiebedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een groep hardwerkende collega’s die samenwerken in een informele omgeving. Een goede balans tussen werk en privé wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Kortom een ideale start van je carrière om samen met een gemotiveerd team te leren over de fundamenten van online marketing.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden én denk je dat je de geschikte persoon bent voor deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta - Engelsman, 036 5471080.

Over DESQ

Bij DESQ ontwikkelen we onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich prettig voelen met en op hun werk. Door het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het mooie design. We zijn dynamisch, creatief en doen alles net even anders en beter!

DESQ is een internationaal georiënteerd familiebedrijf, opgericht in 1987.  DESQ-producten worden in meer dan 22 landen in Europa verkocht.

Productontwikkeling, design, verkoop, logistiek, marketing en customer service gebeurt allemaal vanuit Zeewolde.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / www.desq.euAcquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2024 · Desq B.V.