Operationeel Inkoper (20 – 24 uur)

De juiste voorraad is cruciaal voor de verdere groei van het DESQ merk. Op dit moment zijn we goed op weg, maar door de enorme verbreding van ons assortiment en onze groei ambities formeren we een toegewijd team om onze supply chain en logistiek profesioneel te benaderen. Om dit mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een:

Operationeel Inkoper

(20 – 24 uur)

Functieomschrijving

Als operationeel inkoper heb je dagelijks contact met fabrieken over de hele wereld waarbij je diverse producten inkoopt.

Jouw uitdaging

 • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer; je monitort de voorraadposities en stuurt bij waar nodig.

 • Je bestelt en zorgt voor de verwerking van gegevens in het ERP-systeem.

 • Met logistieke partners schakel je over orders die klaar zijn om verscheept te worden; je regelt het transport.

 • Je bewaakt proactief de levertijden en informeert de betrokken partijen tijdig.

 • Afdeling verkoop voorzie je van informatie over levertijden en voorraden.

 • Je verzorgt kostprijscalculaties en de administratieve afhandelingen in het systeem (orders, prijzen, leveranciers, artikelnummers).

Je assisteert afdeling sales bij tenders van grote retailers, met het verzorgen van aanvragen bij de fabrieken en kostprijscalculaties.

Jouw profiel

 • Je werkt zelfstandig maar bent ook een echte team player
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt MBO-HBO werk- en/of denkniveau
 • Je werkt nauwkeurig, oplossingsgericht en wilt het verschil maken.
 • Energiek, resultaatgericht, verantwoordelijk en stressbestendig zijn stuk voor stuk eigenschappen die jou tot een succesvolle medewerker maken
 • Je hebt affiniteit met Supply Chain/Logistiek

Wat bieden we?

Een baan bij een ambitieus, internationaal georiënteerd familiebedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je komt terecht in een groep hardwerkende collega’s die samenwerken in een informele omgeving. Een goede balans tussen werk en privé zeer wordt gewaardeerd en gestimuleerd. De uren kunnen in onderling overleg vastgesteld worden.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden én denk je dat je de geschikte persoon bent voor deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie via vacature@desq.nl! Voor vragen kan je contact opnemen met Brigitte Nauta - Engelsman, 036 5471080.

Over DESQ

Bij DESQ ontwikkelen we onderscheidende producten, betaalbaar en breed toegankelijk, waarmee mensen zich prettig voelen met en op hun werk. Door het gebruiksgemak, de hoogwaardige specificaties en het mooie design. We zijn dynamisch, creatief en doen alles net even anders en beter!

DESQ is een internationaal georiënteerd familiebedrijf, opgericht in 1987.  DESQ-producten worden in meer dan 22 landen in Europa verkocht.

Productontwikkeling, design, verkoop, logistiek, marketing en customer service gebeurt allemaal vanuit Zeewolde.

DESQ International / Eenspan 38 / NL 3897AL ZEEWOLDE / T: +31 (0)36 5471080 / www.desq.euAcquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

© 2024 · Desq B.V.